Boka tid

Mjukgörare

Anti age
Restorative Moisturiser 50ml
1399:-
Anti-age kräm som är intensivt återfuktande. Passar bra att använda både morgon och kväll vid torr hud. De goda mikroberna stärks av probiotikan Lactobacillus och två viktiga prebiotika – inulin och alfa-glucan oligosakarider. Höga nivåer av lågmolykulär hyaluronsyra bidrar till återfuktningen och reducerar inflammation och dämpar därigenom åldersprocessen.  
Hydro Moisturiser 50ml
699:-
Esse Hydro Moisturiser är utformad för att lugna känslig hy genom att skapa de bästa förutsättningarna för din huds mikrober. Skönt återfuktande kräm som kan användas morgon och kväll.
Nourish Moisturiser 50ml
749:-
Nourish Moisturiser är framtagen för att förbättra barriärfunktionen för torr, känslig hud. Kan användas morgon och kväll för en torr hud.
Deep Moisturiser 50ml
599:-
Esse Deep Moisturiser återfuktar och bibehåller balansen i huden utan att den känns fet eller torr.
Rich Moisturiser 50ml
629:-
Utmärkta djupverkande egenskaper gör det möjligt för Esse Rich Moisturiser att behandla huden på djupet. Huden känns mjukare, mer näringsrik och återfuktad.
Ultra Moisturiser 50ml
659:-
Denna supernäringsrika behandling hjälper till att återfukta de mest torra hudtyper.
Passar den mest torra huden som behöver mycket näring.
Circadia retinol nattkräm motverka rynkor
Nighttime Repair 59ml
800:-
En multipotent nattkräm som innehåller en balanserad koncentration retinol, en ultrastabil C-vitamin samt peptider som motverkar hudens åldrande. Nighttime Repair är en utmärkt produkt för de första tecknen på åldrande.

Circadia retinol nattkräm motverka rynkor
Phito-Pep 1.6 Lotion 59ml
800:-

En återfuktande och barriärstärkande kräm som innehåller en mängd peptider och vitaminer som hjälper till att bevara hudens optimala tillstånd samt bekämpa åldrande.


tebiskin online cera-boost ceraboost ceramider
Tebiskin Cera-boost 50ml
570:-
Innehåller närande och stärkande ceramider, kolesterol, palmsyra och fettsyror som återställer hudens fuktbarriär, motverkar fuktförlust och bygger upp förlorad elasticitet. Näringsämnen levereras på flera olika nivåer i huden och möjliggör en djup stimulering av hyns celler för att göra hyn fylligare, mjukare och fastare.


tebiskin online sooth känslig hud ism panthenol
Tebiskin Sooth 50ml
560:-

Lätt och behaglig emulsion baserad på MSM*, havreextrakt och Panthenol som tillsammans reducerar rodnader och vävnadsirritationer samt ökar hudens motståndskraft. Produkten reducerar obehagskänslor såsom brännande, hettande känsla relaterat till hudirritationer vid reaktiv-/känslig hud.

Lämplig vid all form av rodnad/reaktiv/känslig hud.