Boka tid Webbshop

0793-505909

PRX - T33
Hudföryngring

PRX-t33 PRX

PRX-T33 är en ny revolutionerande behandling som arbetar hudföryngrande och anti-age. PRX-T33 är en nålfri biorevitaliserande behandling som ger direkt uppstramning och fyllighet, Reducerar ålderstecken som rynkor/linjer och ojämn hudton. Den verkar djupt fuktighetsgivande och ger omedelbar "glow".
Likt en hybrid mellan injektionsbehandling och kemisk peeling men utan nålar eller sidoeffekter från peelingen.
 
Två substanser (TCA och väteperoxid) interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som inte tidigare varit möjliga. Detta bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer, vilket innebär att ny vävnad byggs upp i huden. Denna process fortsätter i huden även efter behandlingen och man brukar säga att slutresultatet kan ses efter 2 månader.

PRX-T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass 1) med internationellt patent.

PRX-T33 ger en djupgående effekt som både ger omedelbara resultat samt långsiktiga resultat. Behandlingen ökar cellförnyelsen i huden och stimulerar hudens kollagenproduktion, ger mer volym och spänst i huden, reducerar rynkor och fina linjer, reducerar ärrbildning, reducerar pigmentfläckar, jämnar ut hudtonen, minimerar porer, ger djup återfuktning samt ger glow till huden.

Behandlingen kan utföras året om och på alla hudtyper. Den ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Behandlingsmöjligheter:
- Rynkor och linjer
- Torr hud
- Förlorad fasthet och elasticitet
- Nedsatt fyllighet
- Ojämna pigmenteringar
- Ljusåldrad hud
- Ärrbildningar
- Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Behandlingen går till på följande sätt: PRX-T33 är en vätska (TCA och väteperoxid) som droppas på huden och masseras sedan in med en speciellt utformad massageteknik. Man arbetar sedan in produkten lager efter lager. Beroende på hur känslig man är kan det svida lite lätt, men de allra flesta upplever behandlingen som avkopplande och smärtfri. Behandlingen avslutas med en kylande mask (Ice mask).

Efter utförd behandling får man med anpassade krämer att använda i 7 dagar (en dagkräm och en nattkräm). Dessa krämer är speciellt anpassade att använda efteråt för att förstärka och säkra ett mer långvarigt resultat samt för att bibehålla rätt pH i huden. Make up bör inte användas på 24 timmar efter utförd behandling.

Kan utföras som enskild behandling, men görs med fördel som kur om 4 gånger med ett intervall på 7-10 dagar för att uppnå bästa möjliga resultat. Därefter räcker det med underhåll om en behandling i halvåret.

  HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

  För det mesta känns inte behandlingen inte alls obehaglig, på vissa kan en lätt brännande känsla uppstå. denna är snabbt övergående.

  HUR MÅNGA BEHANDLINGAR REKOMMENDERAS?

  Behandlingen rekommenderas att göra i kur på minst fyra behandlingar med ca. en veckas mellanrum. Därefter görs en underhållsbehandling var sjätte månad för att bevara effekten.
  PRX-T33 kan absolut ersätta dina vanliga ansiktsbehandlingar och utföras månadsvis om så önskas.

  KAN MAN ÅTERGÅ TILL NORMAL AKTIVITET EFTER EN BEHANDLING?

  Ja, det är ingen "down time" och man kan återgå till normal aktivitet direkt.


  PRISER:

  Ansikte - 1995:-
  Ansikte och Hals - 2195:-
  Kurpris:
  Gör 4 behandlingar och få 5e behandlingen kostnadsfritt.