Webbshop

Rengöringar

 Sensitive Cleanser 200ml
649:-
Denna pH-balanserade cream cleanser har utformats för att minimera risken att irritera känslig hy samtidigt som den effektivt tvättar bort smink. De ultramilda ekologiska ingredienserna lämnar huden mjuk och skön.
Rengöring hudvård
Gel Cleanser 200ml
549:-
Pepparmint- och Spearmintolja återfuktar samt förbättrar mikrocirkulationen och underlättar därigenom avlägsnandet av toxiner. Balanserad vid pH 4,5 och mycket effektiv, som andra rengöring, i att ta bort vattenlösliga orenheter.
Cream Cleanser 200ml
569:-
Esse Cream Cleanser tar skonsamt och effektivt bort smuts och make-up. Rengöringen binder sig med oljebaserade orenheter vilket gör dem enkla att skölja bort. Marulaolja håller huden återfuktad under rengöringen. Balanserad vid pH5 med milda naturliga tensider baserade på växtoljor och glykos.
Make-up Remover 100ml
359:-
Perfekt att använda som första steg av din rengöring.
Denna vattenbaserade, ultralätta emulsion tar skonsamt bort smink utan att irritera. Rengör effektivt utan att svida och lämnar ögonlocken avslappnad och återfuktad
Amandola Milk Cleanser
 505:-
En rengöring som innehåller mjölksyra, vitaminer och naturliga plantextrakt som hjälper till att skonsamt exfoliera och ge lyster, samt motverkar pigmenteringar. Denna rengöring passar bra till åldrad samt solskadad hud.

Micro Exfoliating Honey Cleanser 505:-

Med mikrokulor av naturligt bivax rengör och exfolierar den försiktigt samtidigt som den absorberar överflödig olja. Perfekt om man vill ha det enkelt med lite peeling i sin rengöring. 
Produkten är väldigt dryg!