Boka tid

Serum

Ageless Serum 30ml
1799:-
Detta serum är framtaget och anpassat för mer mogen hy som behöver stramas upp och lyftas. Passar dig med mogen hud som har brist på elasticitet och även dig med pigmenteringar.
Protect Oil 15ml
699:-
En olja som skyddar känslig hy mot skador orsakade av miljön samt stärker barriärfunktionen långsiktigt. Förbättrar blodcirkulationen, förmedlar näringsämnen och syre effektivt till huden.
Sensitive Serum 15ml
849:-
Detta serum innehåller över en miljard levande probiotiska Lactobacillus mikrober per milliliter. Mikroberna aktiveras vid kontakt med vatten på huden. När de väl aktiverats förser de huden med verktygen att avhjälpa obalanser och stärka barriärfunktionen.
Resurrect Serum 30ml
1189:-
Ett serum som återfuktar och fyller ut känslig hy med tecken på åldrande, utan att framkalla inflammation. Passar känslig och mogen hud.
Hyaluronic Serum 15/30ml
539:-/969:-
Intensivt återfuktande med anti-inflammatoriska egenskaper som dämpar åldersprocessen. Finns som 15ml och 30ml.
spor corrector Esse akne acne
Spot Corrector
499:-
För akne, en punktbehandlande produkt.
Huvudingredienser:
– 2% Salicylsyra
–Niacinamide
–Bakuchiol

C-vitamin serum antiage circadia
Vitamin C Reversal Serum 15ml
789:-

Ett antioxidantserum som innehåller en stabil form av C-vitamin som hjälper till att skydda huden från fria radikaler samt ger lyster. Detta C-vitaminserum innehåller även hyaluronsyra och vitamin B5 som ger näring och fukt.

C-vitamin serum antiage circadia
Moisture on demand 15ml
789:-

Ett lätt och snabbabsorberande fuktserum som motverkar fuktförlust genom att skapa en skyddande molekylär film på huden. Passar dig med yttorr hud som vistas i torr miljö.