Boka tid
esse skincare ekologisk hudvård kräm dagkräm nattkräm

Esse

Esse Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvarorna de använder sig av kommer från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.

Esse Skincare följer även den senaste forskningen inom hudvård och använder Probiotika och Prebiotika i ett urval av deras produkter. Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA. 

circadia hudvård

Circadia

Circadia by Dr. Pugliese är en professionell hudvårdsserie där filosofin bakom märket är baserad på hudens och kroppens dygnsrytmer; försvara miljöskador under dagen och stimulera reparationsmekanismer under natten.
Circadias produkter innehåller avancerade och aktiva ingredienser och produkter speciellt framtagna för omfattande behandling av åldrande hud, pigmenteringar, akne och rosacea.

tebiskin kräm ansikte

Tebiskin

Tebiskin Cytoceuticaks är en serie resultatinriktat hudvårdsprodukter som genom innovativ och vetenskaplig forskning skapat med de senaste teknologernas teknik avancerad hudvård för den allra svårbehandlade hudtyperna.

Med aktiva ingredienser och potenta styrkor kan de på en helt ny nivå samverka med huden och dess funktioner. 

Hemvårdsprodukterna är framtagna att på snabb effekt samspela med klinikbehandlingar på salong för långvarig resultat och snabb effekt.

Tebiskvin inriktar sig på de svåraste hudtypens med klinisk vetenskapligt bevisad effekt.

Helt sterila förpackningar, parabenfri, parfymfri och dermatologiskt testad är den hudvård på en helt ny nivå.


Clash ögonfransnäring fransnäring längre fransar

Xlash

Xlash historia började med drömmen om att ge världen längre fransar. Xlash företaget märkte hur långt folk gick för att få långa fransar – det var dyrt och svårt att underhålla resultatet. Deras mål blev att ta fram en enklare lösning – ett alternativ som verkligen fungerar, har ett rimligt pris och är lätt att använda.

XLASH är inte bara en produkt utan också en högteknologisk lösning skapad med kärlek ända från den allra första flaskan, och varenda en efter det.


Bioline

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud.
Biolines produkter kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Genom att arbeta med biologer, farmaceuter, kemister, kosmetologer och yrkesverksamma inom sektorn utvecklar Bioline effektiva, säkra och förfinade och skönhetsformler, baserade på användning av naturliga aktiva ingredienser, i kombination med de mest avancerade bioteknologierna.
Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.